Общи условияДобре дошли в zavariavane.bg!   Благодарим Ви, че използвате нашите услуги и продукти.


Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между сайта "zavariavane.bg - професионален портал и олайн магазин", опериращ на домейн - www.zavariavane.bg - продукт на "Сезар Заваряване" ЕООД (наричан по-долу zavariavane.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.zavariavane.bg. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на zavariavane.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". 

"Сезар-Заваряване" ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр.Стара Загора, ул.Пружинна, № 3; БУЛСТАТ: BG 202265622;

 

 С използването на нашите услуги Вие приемате тези условия. Моля, прочетете ги внимателно!

 

 НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ ИМАТ СЛЕДНОТО СЪДЪРЖАНИЕ:

 

 

1. КАК ДА ПАЗАРУВАТЕ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН?

2. РЕГИСТРАЦИЯ

3. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

4. ПОРЪЧКА

5. ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

6. ОТКАЗ И НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКА

7. НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ

8. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНАТА СТОКАТА

9. ДОСТАВКА

10.СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

11.ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

12. ОБЯВИ

 

 

 

1. Как да пазарувате в zavariavane.bg ?

 

              1.     Създайте  си акаунт, като се регистрирате.

              2.     Намерете желаните продукти.

              3.     Добавете продуктите в пазарната количка.

              4.     Поръчайте добавените вече продукти.

              5.     Изберете начин за доставка и плащане.

 

 

2. РЕГИСТРАЦИЯ

 

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в zavariavane.bg стоки, е необходимо първо да се регистриратеако все още не сте го направили, може да го направите кликвайки http://www.zavariavane.bg/bg/user/registration/
При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка (задължително условие е да е на територията на  Република България), Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно съгласие по смисъла на Закон за Електронната Търговия, Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

 

 

 

3. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

 

Личните данни, които zavariavane.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено и само за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.zavariavane.bg  гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на zavariavane.bg , заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

 

4. ПОРЪЧКА

 

Вие 24 часа в денонощието можете да извършвате заявки за поръчки. Като получените преди 16:00 часа се обработват още на същия ден и Вие бивате уведомени за статуса на Вашата поръчка посредством и-мейл. Заявки получени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден. Заявки получени през почивни дни и официални празници се обработват в първия работен ден след тях. При разплащане чрез банков превод поръчката се обработва и изпраща след като zavariavane.bg получи потвърждение за превода. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас е-мейл адрес ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

 

 

5. ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. zavariavane.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите.При допуснати технически грешки при публикуване на цените zavariavane.bg  има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. zavariavane.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


6. ОТКАЗ И НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

 

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на неудобства с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

7. НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ

 

Предлагаме следните начини на разплащане:

 

1.Плащане при доставка (наложен платеж), при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.


2.Плащане по банков път(Проформа Фактура):  заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от zavariavane.bg банкова сметка и при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. Поръчката се обработва и изпраща след като zavariavane.bg получи потвърждение за банковия превод.


Първа Инвестиционна Банка          

BIC: FINVBGSF         

IBAN:BG08FINV91501015659822

 

 

8. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНАТА СТОКА 

 

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

 

9. ДОСТАВКА

 

Доставката се извършва от куриер по Ваш избор

 

1) D&D express  -  http://www.dnd-express.bg/ ,

2) Еконт -  http://www.econt.com/ ,

3) Спиди - http://www.speedy.bg/,

4) Друго - ...тук може да посочите друг куриер

 

като цената й е включена в поръчката. Цената на наложения платеж е за сметка на  zavariavane.bg.

При общо тегло на покупките над 500 кг. за една поръчка -  доставката е за сметка на zavariavane.bg.

 

 

10. СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

 

Всички спорни ситуации се решават въз основа на ЗЗП (Закон за защита на потребителя) и ЗЗК (Закон за защита на конкуренцията). Клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес и телефон.

 

11. ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

 

Всички стоки, предлагани в zavariavane.bg, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

 

 12. ОБЯВИ


12.1 ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВА в zavariavane.bg

 

Публикуването на обява в „Малки ОБЯВИ” в zavariavane.bg е безплатно и всеки потребител има право да публикува неограничен брой обяви.

Всяка обява е активна след одобрение от администратор.

Попълването от страна на потребителите на лични данни е доброволно. Публикуваната контактна информация ще бъде достъпна за всички потребители и посетители с оглед нормалното функциониране на платформата за обяви на продукти и услуги.

 

Всеки един потребител е обвързан от настоящите правила за цялото време на използване на сайта от първоначалното влизане до напускането му. Услугите се предлагат при условие, че потребителят се запознава и приема без възражения правилата описани в този документ.

 

12.2 ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

 

Като условие за ползване на услугите, потребителите се задължават да не ползват предоставените услуги за каквато и да е дейност, забранена от закона.

 

Правата и Задълженията на потребителите включват, но не се ограничават до:

 • Да публикуват обяви САМО на български език, написани с букви от кирилицата. Изключение от това правило се допускат единствено имена и абревиатури на продукти за търговски марки, имейл адреси и интернет адреси.
 • Да се стремят да избират най-точно отговарящите на публикуваните обяви категория и подкатегория
 • Да публикуват обяви САМО в тематиката на сайта, в тематиката на категориите и подкатегориите му. В случай, че не могат точно да определят категорията или подкатегорията на тяхната стока/услуга – следва да го добавят в ДРУГИ или да се свържат с администраторите на сайта за да предложат нова категория или подкатегория
 • Да не публикуват обяви съдържащи в заглавието си уеб адреси, телефонни номера и друго неподходящо съдържание. Обяви с контактна информация в заглавието ще бъдат изтривани от администраторите на сайта.
 • Да не публикуват една и съща обява по няколко пъти в различни и разнородни категории.
 • Да не публикуват обяви с импулсни телефони.
 • Да докладват и сигнализират за забелязани нарушения.
 • Да търсят помощ и съдействие от екипа на сайта при възникнали технически въпроси и неизправности
 • Да правят предложения за добавяне на нови категории и подкатегории и/или за промяна на съществуващите.

 

Потребителите на платформата за обяви носят цялата отговорност за съдържанието, достоверността и актуалността на публикуваната  от тях информация, както и за всички свои действия в сайта.

 

Потребителите нямат право да публикуват обяви съдържащи порнографски материали, снимки, текстове, знакове, схеми или други, обект на авторско право и чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация и/или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

 

Потребителите се задължават да не създават фалшива самоличност с цел да подведат други потребители за идентичността на изпращача или произхода на съобщението.

Всеки потребител на системата може да коригира съдържанието в нея чрез подаване на доклад за забелязана нередност или невярна/подвеждаща информация до администраторите на сайта. Проверката на доклада и на съдържанието на обявата, коригирането на обявата и решението как да се процедира при всеки отделен случай се извършва и решава от администраторите.

В случай на несъгласие с политиката на zavariavane.bg, с качеството на предлаганите услуги или с правилата за ползване и публикуване, потребителят може да прекрати във всеки един момент взаимоотношенията си със сайта без право на никакви компенсации и обезщетения.

 

12.3 ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА  zavariavane.bg

 

  zavariavane.bg си запазва правото, но не и задължението да премахва и/или променя по всяко време и по своя преценка всеки един материал, генериран от потребител, който по някакъв начин нарушава правилата за ползване и публикуване. Тези права засягат, но не сe ограничават до:

 • Премахване на публикации неотговарящи на тематиката на сайта.
 • Изтриване на публикации написани на език различен от български и с азбука различна от кирилица.
 • Изтриване на обяви с неправилно посочена от потребителя категория и подкатегория.
 • Изтриване на еднакви обяви публикувани по няколко пъти, в няколко категории и подкатегории.
 • Изтриване на обяви обект на докладване от страна на потребители на системата за забелязани нередности.
 • Правото на разяснения по дадена обява и правото да изисква промяна на обява при възникнали въпроси относно нея.

 

 

При неспазване на правилата за ползване и публикуване екипът на  zavariavane.bg може да прекрати достъпа на потребителите до произволна част от услугите на сайта или каквато и да е свързана услуга по всяко време без да посочва причини, със или без предизвестие и по свое усмотрение и сайтът не дължи никакви компенсации и обезщетения.

 • zavariavane.bg  не носи отговорност за действията на потребителите му независимо дали те са използвали сайта по позволен или непозволен според правилата за ползване и публикуване начин
 • zavariavane.bg има право да променя дизайна и да спира, променя, добавя услуги със или без изрично предизвестие.

zavariavane.bg  не носи отговорност за съдържанието на изображения, текстове, материали, документи и друга информация, генерирани от потребители на сайта. Не гарантира достоверността и актуалността на информацията генерирана от потребителите, както и не носи отговорност ако публикуваните снимки, текст или други материали нарушават нечии интелектуални, авторски, човешки права или накърняват имуществени или неимуществени права или интереси на потребител и/ или на трети лица.

 

zavariavane.bg не отговаря за вреди, причинени или претърпяни от потребителите при условията на използване или неизползване на предоставяните услуги.

 

Приемайки Условията за ползване потребителят изразява своето съгласие да получава специални предложения, информация за нови продукти и промоции на zavariavane.bg

 

12.4 ОГРАНИЧЕНИЯ

 

Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите с изключение на ограниченията, описани в настоящите Правила и други общовалидни ограничения.

Потребителите нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, изображения или части от сайта, без изричното разрешение от екипа на сайта.

Потребителите се задължават да не използват zavariavane.bg  във връзка с проучвания, конкурси, игри, съревнования и състезания, набиране на персонал.  Да не изпращат комерсиални, рекламни и други нежелани съобщения до други потребители или други външни лица, използвайки информацията, ресурсите, средствата или услугите предоставени от сайта извън нормалното им предназначение.

 

12.4 ПРОМЯНА И АКТУАЛИЗАЦИЯ

 

Правилата и условията публикувани на тази страница имат задължителна сила както за zavariavane.bg, така и за потребителите му.

 

Екипът ни може по всяко време, без предизвестие, да промени тези правила чрез актуализирането на тази странница. Задължение на потребителите е периодично да се информират посещавайки тази страница.

 

Последна актуализация 09.11.2015г

 

 

Екипът на < zavariavane.bg > Ви благодари, че се запознахте с условията за ползване на сайта и Ви желае приятен престой!